top of page

MĚSÍČNÍ SPECIÁL

yoshi-car-2.png

V BŘEZNU PŘÍCHÁZÍ LEGENDA. HYBRIDNÍ VEPŘOVO–KUŘECÍ YOSHIMURŮV

IEKEI RAMEN

299 KČ

Kuřecí vývar / vepřový vývar / vepřové chashu 120g / Shoyu base / ½ marinované vejce / špenát / Jidášovo ucho / česnek / pórek / nudle

Iekei ramen 2 copy.webp

Jeden z nejpopulárnějších stylů ramenu v Japonsku má své kořeny v 70. letech minulého století, kdy si bývalý řidič kamionu Yoshimura otevřel své ramen bistro a začal experimentovat se spojením oblíbeného tonkotsu s tradičním tokijským shoyu ramenem. Spojení krémového vepřového vývaru se silným kuřecím přineslo zcela nový zážitek, který se dočkal na přelomu tisíciletí obrovského boomu. Iekei je kromě toho definován také topingem, mezi který patří kromě tradičního vepřového chashu také špenát a česnek. Přiďte k nám ochutnat rafinovaný styl, jenž se s hrdostí obrací ke kořenům a tradicím poválečného ramenu.

bottom of page