V BŘEZNU PŘÍCHÁZÍ LEGENDA. HYBRIDNÍ VEPŘOVO–KUŘECÍ YOSHIMURŮV
IEKEI RAMEN
299 KČ
Kuřecí vývar / vepřový vývar / vepřové chashu 120g / Shoyu base / ½ marinované vejce / špenát / Jidášovo ucho / česnek / pórek / nudle

Jeden z nejpopulárnějších stylů ramenu v Japonsku má své kořeny v 70. letech minulého století, kdy si bývalý řidič kamionu Yoshimura otevřel své ramen bistro a začal experimentovat se spojením oblíbeného tonkotsu s tradičním tokijským shoyu ramenem. Spojení krémového vepřového vývaru se silným kuřecím přineslo zcela nový zážitek, který se dočkal na přelomu tisíciletí obrovského boomu. Iekei je kromě toho definován také topingem, mezi který patří kromě tradičního vepřového chashu také špenát a česnek. Přiďte k nám ochutnat rafinovaný styl, jenž se s hrdostí obrací ke kořenům a tradicím poválečného ramenu.